ОСТАННІ НОВИНИ

Із зони АТО вивезли понад 200 сімей з дітьми

|

У супроводі бійців-резервістів із зони АТО вивезли понад 200 сімей з дітьми. Про це на своїй сторінці у Facebook написав командир Добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас» Семен Семенченко, передає кореспондент Львівського порталу.

Він зокрема зазначив, що «дорога життя» Слов´янськ-Краматорськ-Дніпро-Житомирська та Київська області працює стабільно. Вивезено вже понад 200 сімей.

«Нещодавно були в таборі для тимчасових біженців на кінцевій станції маршруту.

Результат 1 – тепер ходжу без шевронів і кепки. Відібрала дітвора. Точно так само «роздягли» половину бійців – зате наші «соколи» є тепер у хлопців.

Результат 2 – ще раз переконався, що інформація про «диких переселенців зі сходу» – спланована компанія. Дурниця – всі наші дикі і тупі втекли разом з януковичем, а з рештою, дасть Бог, розберемося найближчим часом.

Результат 3 – багато чоловіків, бійці Донбасу, які приїхали з нами, хоч трохи змогли заглушити дику тугу за дітьми, дружинами, сім´ями. Зайнялися водопроводом, опаленням, де щось підвели, залатали… Ну і звичайно діти… Їх тут багато. Це наші, українські діти і грають вони не в ополченців, Бабаєв та інших виродків – а в козаків, Нацгвардію, ну і тепер у батальйон «Донбас».

Це люди, про яких забула власна держава, які потрапили в епіцентр нашої спільної української трагедії, але вони не озлобилися на Україну, вони хочуть жити в єдиній країні і вірять, що скоро повернуться. Люди, ми зробимо все, що зможемо, щоб цей вихід з рідних місць був останнім. Донбас – це Україна. Слава Україні», – написав С. Семенченко.

Фото: www.volynnews.com   

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *