ОСТАННІ НОВИНИ

Жіноча збірна України з футболу у Львові розгромила Чорногорію

|

Українські футболістки здобули третю перемогу у кваліфікаційному турнірі чемпіонату світу-2015. У своєму п`ятому відбірковому матчі підопічні Анатолія Куцева на «Арені Львів» завдали нищівної поразки команді Чорногорії – 7:0, про це повідомляє Укрінформ.

У першому таймі за українок відзначились Віра Дятел і Оксана Яковишин . Авторами голів після перерви стали все та ж Віра Дятел, а також Дарина Апанащенко, Ольга Бойченко та Тетяна Романенко. На 76-й хвилині захисник чорногорок Йована Мркич зрізала м`яч у власні ворота.

В інших поєдинках відбіркової групи 5, збірна Білорусі у Мінську програла команді Англії – 0:3, а футболістки Уельсу у Хаверфордуесті обіграли збірну Туреччини – 1:0.

Після семи матчів турнірне становище у групі 5 виглядає наступним чином: Англія – 21 очко (після 7-ми ігор), Уельс – 16 (7), Україна – 10 (5), Білорусь – 6 (6), Туреччина – 6 (7), Чорногорія – 0 (8).

У фінальний турнір напряму пройдуть тільки переможці семи відбіркових груп. Чотири кращі команди серед тих, що посядуть другі місця, розіграють ще одну путівку до Канади, де влітку 2015 року відбудеться VII чемпіонат світу з футболу серед жінок.

Фото: ФФУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *