ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни намагаються вивезти з України сотні убитих бойовиків - Тимчук

|

Сотні трупів убитих в ході АТО бойовиків намагаються переправити до Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив на керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи «Інформаційний опір»  Дмитро Тимчук.

«В даний час з російського боку робляться спроби проникнення на територію України з метою евакуації загиблих і поранених. За минулу добу відзначалося проникнення колон автотранспорту за підтримки авіаційної техніки Збройних сил Росії на 3-6 кілометрів углиб нашої країни на ділянках держкордону, які контролюються бойовиками», – написав Д. Тимчук.

Зокрема за його словами у районі населеного пункту Дякове готові до відправки до Росії близько 80 знищених терористів. Це російські найманці, загиблі в ході контрдій сил АТО. Також у населених пунктах Саур-Могила і Дмитрівка зосереджено до 250 знищених бойовиків і близько 300 поранених.

«У місті Антрацит в рядах бойовиків паніка, з метою евакуації на схід формуються колони поранених, такі ж настрої спостерігаються в Сєвєродонецьку. Так звані «козаки», які виступають на стороні терористів, спішно залишають свої позиції в районах населених пунктів Дмитрівка і Дяково», – додав  Д.Тимчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *