ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розікрали кошти, скеровані на ремонти доріг

|

Органами прокуратури Львівської області зареєстровано кримінальні провадження за фактами незаконного використання бюджетних коштів при ремонті доріг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Так, прокуратурою Сокальського району Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ст. 366 ч. 2 КК України за фактом службового підроблення, вчиненого службовими особами філії «Сокальський Райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України».

Зокрема, в ході перевірки щодо законності використання бюджетних коштів на ремонт та експлуатаційне обслуговування автодоріг в Сокальському районі у філії «Сокальський Райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України» встановлено, що вказані службові особи внесли завідомо неправдиві відомості в акти виконаних робіт за квітень 2014 року. Йдеться про проведення робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в межах Сокальського району на загальну суму понад 230 тис. грн.. які фактично в квітні цього року не виконувались. Таким чином державі заподіяно збитків на вище вказану суму.

Окрім того з’ясовано, що службові особи філії «Сокальський Райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України» зловживаючи своїм службовим становищем згадані бюджетні кошти розтратили. Враховуючи наведене, 12 червня 2014 року прокуратурою району зареєстровано кримінальне провадження за ст. 191 ч. 4 КК України за фактом розтрати бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого у великих розмірах.

Наразі досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває та перебуває на контролі прокуратури.

Водночас зазначимо, що прокуратурою Сокальського району також проводиться перевірка законності використання бюджетних коштів філією «Сокальський Райавтодор» за період 2013 року.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *