На водоймах Львівщини за добу втопилась жінка та хлопець-інвалід

|

12 червня о 12:48 до рятувальників надійшло повідомлення, що у річці Західний Буг в селі Старий Добротвір Кам’янка-Бузького району виявлено тіло 46-річної місцевої мешканки. Загиблу витягнули на берег місцеві жителі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГУ ДСНСУ у Львівській області.

Цього ж дня черговий Яворівського РВ ГУ МВС повідомив рятувальників про ще одного загиблого на воді. Так, 11 червня о 12:00 в селі Глиниці Яворівського району вийшов з дому та не повернувся 26-річний місцевий житель, який є інвалідом II групи. Упродовж доби проводилися пошуки чоловіка. Фахівці водолазно-рятувальної служби виявили тіло загиблого 12 червня о 11:15 та витягнули на берег.

10 червня в селі Ясениця-Сільна Дрогобицького району 54-річний місцевий житель пішов купатися на місцеве озеро та не повернувся. На березі озера знайшли одяг чоловіка. Повідомили про інцидент рятувальників 12 червня о 09:40. На даний момент пошуки чоловіка тривають.

Рятувальники застерігають не нехтувати правилами поведінки під час купання і катання на плавзасобах, постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих. Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади та обладнаних для цього місцях. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18, повітря не нижче +24.

Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для вас і ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся порад рятувальників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *