ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина має намір виділити з бюджету 600 тис грн. для військових, які беруть участь в АТО

|

Львівська обласна державна адміністрація розробила та подала на розгляд обласної ради Програму сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2014 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Програма, розроблена департаментом цивільного захисту населення ЛОДА, передбачає виділення 596,28 тис. гривень для потреб військових частин, які беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України.

За словами голови ЛОДА Ірини Сех, військові формування, які беруть участь в АТО, відчувають гостру потребу в засобах особистого захисту, приладах зв’язку, обладнанні.

«Керівництво цих підрозділів надало облдержадміністрації перелік найнеобхіднішого – це бронежилети, переносні радіостанції, авіаційні GPS-навігатори, далекоміри, медикаменти та медичне обладнання. Є потреба і в звичайних побутових речах – матрацах, постелі. Це ті потреби, які можливо забезпечити коштом обласного бюджету», – зазначила Ірина Сех.

У Програмі передбачено фінансування для шістьох формувань – військових частин ЗСУ А0998, А2595, А0284, військово-медичного клінічного центру МО України, військової частини 2418 Державної прикордонної служби, військової частини 4114 Національної гвардії України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *