ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни активно оформляють житлові субсидії

|

За січень-травень 2014 року за субсидіями до управління соціального захисту звернулось 10 тисяч сімей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На сьогодні житлові субсидії залишаються одним з найзатребуваніших видів соціальної допомоги. Так, за перші п’ять місяців поточного року до відділів управління соціального захисту звернулось 10 тис. сімей Львова, з них 2,4 тис. звернулись у травні.

«Цей показник свідчить про високу потребу громадян в соціальній підтримці в частині оплати за спожиті житлово-комунальні послуги. Станом на початок червня, в управлінні соціального захисту обліковано 9,6 тис. сімей, отримувачів державних житлових субсидій», – зазначила начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту ЛМР Леся Дронь.

Загальна сума призначених житлових субсидій у Львові в період з січня до травня 2014 року становить 11,3 млн грн

«Для зручності львів’ян, економії їх часу та оперативності обслуговування, в управлінні соціального захисту діють послуги можливості запису на прийом по телефону чи інтернету через сайт управління соцзахисту «Львів соціальний». Прийом мешканців за попереднім записом здійснюється щовівторка та щочетверга», – наголосив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Варто знати, що державну житлову субсидію призначають громадянам з місця їх звернення із заявою, терміном на 6 місяців. Після закінчення терміну призначення, мешканцям необхідно підтвердити своє право на житлову субсидію. Для цього їм потрібно звернутись у «єдину приймальню» районного відділу соціального захисту з відповідним пакетом документів.

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

Галицький:

тел.:  261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.:  235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.:  295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.:  237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.:  252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.:  254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *