ОСТАННІ НОВИНИ

В Маріуполі АТО. Ліквідовують Чечена і його бойовиків

|

У Маріуполі повним ходом триває активна фаза АТО. Українські силовики приступили до ліквідації укріпрайону терористів «ДНР» на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько Чечен. Про це повідомляє глава МВС України Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбук, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Йде планова операція з ліквідації укріпрайону терористів «ДНР» на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько Чечен. Район проведення операції в центрі Маріуполя оточений. В операції беруть участь підрозділи Національної гвардії України, Спецпідрозділи МВС «Азов» і «Дніпро-1». Блок-пости навколо Маріуполя забезпечують збройні сили.

Операція почалася в 4.50 ранку. Проходить за планом. Успішно. Усі ключові опорні пункти терористів на цей час взято під контроль. Підбитий БРДМ, знищені снайперські точки терористів. Втрати з боку терористів високі. З нашого боку втрат немає – двоє бійців поранені.

Операція триває.

Шкода, що Маріуполь сьогодні розбудили постріли – але місто сталеварів повинен жити і працювати не під диктовку бандитів!», – написав він.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *