ОСТАННІ НОВИНИ

Через зволікання Порошенка на сході скоро буде Небесний батальйон – Парасюк

|

Сотник Майдану Володимир Парасюк обурений зволіканнями із наказами для силовиків від нового Президента України Петра Порошенка. Таке очікування може перерости у нові жертви серед українців на Сходній Україні, кількість яких обчислюватиметься не небесною сотнею, а Небесною дивізією. Про це пише В. Парасюк у своєму Фейсбук.

«Порошенко: Вова, то ти?

ПТН: Да Петя. Я там танки в Украину ввел, буду на Вас нападать.

Порошенко: З днем Росії тебе.

ПТН: Спасибо.

Невже Український народ помилився з вибором? Таке відчуття, що Петро Порошенко вже котрий день не відходить від інавгурації. Пане президенте, агов! Якщо ви не в курсі, у нас в країні війна.

P.S. Всі, хто чекав, що після інавгурації будуть реальні дії на Сході, то їх нема. Всі, хто тут перебуває, чекаємо наказів, але їх чомусь також нема. Повторюємо сценарій Майдану? Вирішити все мирним шляхом. Вирішували… маємо Небесну сотню. Ще трохи почекаємо, нехай побільше путінських бойовиків кордон перейде і будемо мати на Сході цілий Небесний батальйон або Небесну дивізію.

Яку ціну цього разу ви готові заплатити за перемогу, пане президенте? Чекаєте вказівок Європи? Їм легко радити, це ж не їхні люди гинуть від куль російських бойовиків. Невже історія не навчила, що Європа лише співчуває і радить все вирішувати мирно, а ми за цей час оплакуємо і хоронимо. Досить танцювати перед Європою, може варто показати, що і ми не беззубі?», – написав В. Парасюк.

Фото: Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *