ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській мерії «поклали око» на Піскові озера?

|

Комісія з питань екології Львівської обласної ради звернулась до міського голови Львова та Львівського обласного управління водних ресурсів щодо збереження парку «Піскові озера», що на вул. Гординських у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

На адресу екологічної комісії надійшло звернення благодійного фонду «Просвіта і чин». Рада благодійного фонду звернулась до обласних депутатів за допомогою у вирішенні питання щодо збереження «Піскових озер», що на вул. Гординських у Львові. Як зазначається у зверненні, листи до міської влади з цього приводу не дали жодних результатів, саме тому львів’яни звернулись до обласної ради.

Також разом зі зверненням надійшов перелік містян, які вимагають збереження озер, що є чи не єдиним місцем їхнього відпочинку.

Із додатків випливає, що роботи, які проводила Львівська міська рада з поліпшення технічного стану та благоустрою водойм на території парку «Піскові озера», були призупинені. Отож, з метою всебічного вивчення цієї проблеми комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради вирішила звернутись за роз’ясненнями до міської ради Львова та Львівського обласного управління водних ресурсів.

Фото прес-служби ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *