ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра школярі писатимуть диктант з української мови

|

Оголошення завдань державної підсумкової атестації з української мови для учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів відбудеться 13 червня 2014 року о 9.00 годині на Першому Національному каналі України та Національній радіокомпанії України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Зазначимо, що державна підсумкова атестація з української мови є обов’язковою для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів і буде проведена у формі диктанту, для написання якого відводиться одна астрономічна година. Відлік часу ведеться від початку читання вчителем тексту. Використання учнями допоміжних джерел не допускається.

Перевірці під часДПАз української мови підлягатимуть уміння правильно писати слова на вивчені орфографічні правила та словникові слова, визначені для запам’ятовування; уміння ставити розділові знаки відповідно до опрацьованих правил пунктуації.

Нагадуємо, що державна підсумкова атестація у 9-х класах проводиться з п’яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. Цього року атестація відбувається з 2 по 16 червня.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *