ОСТАННІ НОВИНИ

Cотник Парасюк не дає автографів, а відправляє до церкви

|

Володимир Парасюк, сотник з Майдану, який зараз воює на Сході країни і входить до батальйону спеціального призначення «Дніпро», зізнався, що не отримує заплатні, і не дає автографів. Про це 27-річний сотник розповів в інтрев’ю «Gazeta.ua».

«Життя не дуже змінилося з того часу. Живу так як і жив. Хіба що люди постійно впізнають, особливо як не поголюсь і в камуфляжі. Коли буваю вдома – ходжу туди, куди й ходив каву пити. Коли в мене просять автограф, кажу: «Люди, не фанатійте. Нашо вам мій автограф? Це шо вам реліквія? Йдіть ліпше до церкви і помоліться. Нашо вам дурниці ті? То є лишнє», – сказав В. Парасюк.

Також відомий сотник розповів, що в батальйоні «Дніпро», де звичайний рядовим платять по 15 тис грн, він від зарплатні відмовився. Так само зробив його батько Зиновій і ще з десяток бійців.

«Я відмовився на благо української армії. Зробили це не лише ми, а й багато хто із батальйону. Я навіть не знаю по скільки там платять. В казармах же їсти і пити дають, одяг теж. А що ще на війна треба?», – пояснив В. Парасюк.

Фото зі сторінки В. Парасюка у соцмережі Фейсбук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *