ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина зазіхає на етап Чемпіонату світу з ралі

|

На Львівщині завершується підготовка до проведення на території Сколівського району Львівської області першого етапу чемпіонату України з ралі, який відбудеться 21 – 22 червня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Як розповів президент Львівського обласного осередку Автомобільної федерації України Сергій Єженков, переважно змагання за першість України з ралі відбуваються на теренах західних областей. Зокрема, учасники, представники команд, технічний персонал та судді щороку відзначають високий організаційний рівень змагань з авторалі, проведених на Львівщині.

За його словами, область має унікальні перспективи для розвитку автоспорту.

«Ми маємо надзвичайно перспективний регіон, у якому повинно розвиватися авторалі. І нашою метою є проведення Чемпіонату світу з цього виду спорту саме на теренах Львівської області», – зазначив С.Єженков.

Як повідомив начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода, перший етап чемпіонату України з ралі доручено провести Львівській та Закарпатській областям, зважаючи на неможливість залучати гірські траси Криму. На Закарпатті такі змагання національного рівня відбуватимуться вперше.

Цьогоріч майстерність керування спортивним автомобілем демонструватимуть близько 40 екіпажів кращих українських спортсменів-автомобілістів з 10 областей України.

Довідка:

Перший етап чемпіонату України з ралі відбуватиметься на двох спеціальних ділянках:

– перша спецділянка зі сторони Львівської області, зокрема на території Сколівського району, траса змагань (19 км) пролягатиме від села Тухолька через село Климець і до села Верб’яж (Воловецький район);

– друга частина  спецділянки пролягатиме селами Нижні Ворота – Підполоззя – Верхня Грабовниця – Уклін – Поляна Свалявського і Воловецького районів Закарпатської області (загальна довжина траси – 20 км).

Фото: livejournal

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *