ОСТАННІ НОВИНИ

Департамент охорони здоров’я ЛОДА отримав 400 грн від Фонду «Східна Європа»

|

Сьогодні, 11 червня, у Львівській обласній раді відбулось оголошення переможця конкурсного відбору галузі в рамках програми «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини». Перевагу віддали галузі охорони здоров’я. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Відтак, департамент охорони здоров’я Львівської ОДА отримав від Фонду «Східна Європа» сертифікат на 400 тис. грн для впровадження заходів з енергозбереження.

Відповідно до зобов’язань в рамках Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та Фондом «Східна Європа» обласна рада також виділить департаменту фінансовий ресурс в розмірі 400 тис. грн.

Нагадаємо, що у березні цього року було оголошено переможців конкурсу в рамках реалізації Програми «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини». Переможцями стали міста Жовква та Кам`янка-Бузька, а міські голови цих населених пунктів Львівської області отримали сертифікати – кожен на 400 тис. грн, для реалізації комплексних заходів із енергозбереження в бюджетній сфері.

Програма «Розумне енергоспоживання для добробуту громад Львівщини» триватиме від 1 жовтня 2013 року до 30 вересня 2016 року.

Метою Програми є сприяння ефективному використанню енергетичних ресурсів в області через посилення потенціалу місцевих органів влади та бізнесу у сфері розробки, оцінки та запровадження стратегій і проектів у галузі енергозбереження, а також використання альтернативних та відновлюваних джерел енергії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *