ОСТАННІ НОВИНИ

Путіну радять вдарити по армії України, щоб не дати їй зміцнитися

|

Радник президента Росії Сергій Глазьєв пропонує нанести з боку Росії удар по українській армії, щоб не дати їй зміцніти. Про це Сергій Глазьєв заявив під час круглого столу в Москві, передає УНІАН.

«Хочу нагадати слова Черчілля: «Той, хто між ганьбою і війною вибирає ганьбу, отримує і війну, і ганьбу одночасно». Це сучасна війна. Це не означає, що нам треба рухати наші танки на Київ, але, принаймні, припинити геноцид населення ми вправі», – сказав він.

«Для цього достатньо закрити небо і використовувати той же механізм придушення військової техніки, який застосували ті ж американці в Лівії, які спочатку закрили небо, потім з повітря розстріляли бронетехніку, артилерію, авіацію і таким чином зробили той режим, з яким вони воювали, небоєздатним. У нас ще є можливість це зробити, через півроку такої можливості вже не буде», – сказав Сергій Глазьєв.

За його словами, влада України взяла курс на мілітаризацію та мобілізацію населення проти Росії. «Подивіться динаміку – якщо в грудні нацистів було 2 тис. осіб в Києві, в лютому – 20 тис., у травні їх вже 50 тис. разом з військовослужбовцями, в середині літа їх буде 100 тис., у вересні їх буде 200 тис., до кінця року вони поставлять під рушницю 500 тис. осіб», – сказав він, додавши, що в Україні проводиться розконсервація військової техніки.

«Ми отримуємо потужну військову машину, орієнтовану проти нас, нашпиговану нацистами, ідеологічно зарядженими проти Росії… Кінцевою метою цієї дії є війна з Росією. Ми не зможемо, втративши Донбас, зберегти мир, адже наступна мета, яка декларується – Крим», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *