ОСТАННІ НОВИНИ

Держприкордонслужба не контролює пункт пропуску "Довжанський"

|

Державна прикордонна служба України не контролює пункт пропуску “Должанський”. Про це РБК-Україна заявив керівник прес-служби відомства Олег Слободян.

“Що стосується “Довжанського”, то Кабмін призупинив роботу цього пункту пропуску. У відповідності з міжнародними договорами російська сторона повинна була також призупинити оформлення”, – повідомив Слободян.

Таким чином, за словами глави прес-служби Держприкордонслужби, на даний момент пункт пропуску “Должанський” вважається закритим.

“З української сторони немає контрольних пунктів, з російської сторони – інформація уточнюється. Нам поки не зрозуміла позиція Росії”, – додав він.

При цьому на запитання, чи дійсно ополченці облаштували свій блокпост в пункті пропуску “Довжанський”, Слободян відповів: “Принаймні, у нас немає підтвердження цієї інформації”.

Зазначимо, раніше в ЗМІ з`явилася інформація, що люди, які назвалися представниками першої Луганської козацької сотні, встановили контроль над “Должанским” і пропускають людей через пункт пропуску в штатному режимі, перевіряючи документи та вантажі.

Нагадаємо, 5 червня 2014 р. українські прикордонники закрили пункти пропуску “Червонопартизанськ”, “Довжанський” і “Червона могила” через атаки бойовиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *