ОСТАННІ НОВИНИ

«Правий сектор» дав Загарії тиждень на кадрові зміни

|

Тиждень часу – саме стільки «Правий сектор» Львівщини дав керівнику львівської обласної міліції Дмитру Загарії, аби виправити кадрові помилки. Активісти вважають неприпустимим, аби у правоохоронних органах і надалі працювали люди режиму Януковича.

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Правого сектора» Львівської області.

Із відповідною вимогою правосекторівці сьогодні прийшли до обласного управління міліції. У руках активістів – плакати із фото двох одіозних правоохоронців, які сьогодні знову претендують на керівні посади – Б.Мицака та С.Харабари. Якщо Дмитро Загарія не зреагує на вимогу громади, обіцяють – його обличчя також буде на «стовпі ганьби».

 

«Ми маємо інформацію, що ті корупційні діяння, які були в міліції за режиму Януковича, є і сьогодні. Ми маємо цілу низку доказів. Окрім того, нам відомо – залишилася при владі стара команда Рудяка та Неклюдова. Де вони – ви знаєте, присягнули на вірність у Криму. З квітня місяця недостатньо часу для великих змін, але оголосити програму дій, оголосити програму реформування обласної міліції та зробити кадрові зміни – часу достатньо. Ми даємо тиждень часу, щоби пан Загарія оголосив про план реформування і про плани кадрових чисток», – заявив сьогодні під час пікету заступник керівника «Правого сектору» Львівщини Віталій Сергатюк.

Сьогодні після пікету В.Сергатюк заніс до приймальні очільника міліції Львівщини відповідне звернення правосекторівців. 

Фото: прес-служба “Правого сектору” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *