ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщу продовжують виїжджати біженці зі Сходу України

|

Прикордонники Мостиського загону повідомляють про поступове збільшення кількості громадян, які перетинають державний кордон України з метою подальшого отримання статусу біженців у Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі загону.

Протягом минулих святкових днів з цією метою за кордон поїхало 23 громадян України, переважно жителі південного сходу України. Лише за вчорашню добу у пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники пропустили через державний кордон 18 громадян, з них три сім’ї з дітьми, мешканців міст Краматорськ, Луганськ, Донецьк та Антрацит. Причиною виїзду з України люди називають відсутність належних умов та безпеки у регіоні проживання через наростаючі бойові дії. Частина громадян повідомляє також про погрози помсти та переслідування від проросійських налаштованих громадян.

З кінця березня цього року на ділянці Мостиського прикордонного загону з метою подальшого отримання статусу біженців до Республіки Польща виїхало 282 громадян, з них 81 особа лише за 10 днів цього місяця.

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *