ОСТАННІ НОВИНИ

Харабара пообіцяв активістам, що не очолить ДАІ Львівщини (відео)

|

Учора за 15 хв. до закінчення прямого ефіру програми «Люстрація» на ZIK, громадські організації та сотник Майдану Володимир Параcюк поїхали до студії телеканалу, щоб зустрітися з претендентом на посаду начальника управління ДАІ у Львівській області Степаном Харабарою.

Як передає кореспондент Львівського порталу, активісти зустріли С.Харабару на вулиці під студією і почали випитувати, чому на ефірі він сказав, що ніхто не проти його кандидатури на посаду головного даїшника області в той час, коли активісти виступають проти цього. Відтак, офіцеру закинули, що він обманює громадськість.

Вочевидь Степан Харабара не мав бажання продовжувати розмову з активістами і швиденько пішов до своєї автівки, аби покинути місце зустрічі. Однак люди перекрили йому дорогу і вимагали поговорити з ними.

Спершу С.Харабара просив його пропустити, оскільки немає бажання до спілкування, однак наполегливість активність змусила його вийти з автівки і вступити в розмову з людьми.

Під час розмови Степан Харабара пообіцяв активістам, що напише рапорт і не піде на посаду, якщо дійсно є лист від громадськості, в якому йдеться про те, що вони проти його кандидатури на посаду начальника управління ДАІ Львівщини.

«Якщо той лист дійсний, то я піду. Я напишу рапорт», – заявив С.Харабара.

«Чесний працівник міліції не буде так рватись до корита. Це перше. Друге – зараз на Сході вмирають мої хлопці і треба мати совість, щоб так поводитись. Я вам обіцяю, що я кожен Божий день прикладусь до того, щоб ви ніколи не очолили ДАІ Львівщини і вас ніхто не врятує», – наголосив В.Парасюк у відповідь.

Активісти також закинули звинувачення С.Харабарі, що він не пускав людей на Майдан. На що офіцер почав заявляти, що активісти влаштували шоу і просив, щоб його пропустили. Натомість у коментарі журналісту він повідомив, що гідний очолювати посаду начальника ДАІ Львівщини, але відмовиться від цього, оскільки пообіцяв громадськості.

Володимир Парасюк узяв з нього слово, зазначивши, що за один день 16 громадських організацій Львівщини зібрали підписи і виступили з відкритим листом-зверненням проти того, щоб Степан Харабара та Богдан Мицак очолювали УДАІ Львівської області.

 

 

Відео: deltrix2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *