ОСТАННІ НОВИНИ

У тому, що терористи на Донеччині захоплюють міста винен Аваков - Ляшко

|

Народний депутат України Олег Ляшко звинуватив Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у бездіяльності по відношенню до ситуації на сході України. Таку заяву народний обранець зробив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я абсолютно відповідально заявляю: у тому, що сьогодні місто Сніжне на Донеччині повністю окуповане озброєними до зубів російськими терористами, найманцями, місцевими запроданцями і може перетворитися на другий Слов`янськ чи Краматорськ – у першу чергу персонально винен міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Завдяки отримуваній безпосередньо з місця інформації я передбачав такий розвиток подій. Тому три тижні поспіль майже щодня переконував Турчинова, Пашинського і Авакова створити в Сніжному, Торезі і Шахтарську спецзагін міліції з числа місцевих жителів-патріотів, яких ми об`єднали (орієнтовна чисельність бажаючих до 300 людей), і видати зброю, щоб їм було чим боротися з окупантами. Усі, кого я переконував рішуче діяти на випередження, зі мною погоджувалися, Турчинов і Пашинський неодноразово при мені давали відповідні накази і доручення Авакову, але за три тижні не було зроблено абсолютно нічого, щоб захистити ці три міста на Донеччині, хоча мали всі для цього можливості.

Більше того: звідкись пішов витік інформації і кадирівці здійснили кілька набігів на Торез, Шахтарськ і Сніжне, під час яких розгромили офіси і бізнес депутата обласної ради Віктора Кропота, який формував і мав очолити загін патріотів. У результаті двоє наших людей було вбито. Учора ще двох наших важкопоранених ледве встигли вивезти з міської лікарні.

Тому я стверджую, що саме злочинна бездіяльність Авакова призвела до того, що ще три міста на Донеччині захоплені терористами. Потенційні жертви, які можуть бути при звільненні цих міст – теж на совісті Авакова», -написав О.Ляшко.

Також лідер Радикальної партії пообіцяв вже цього тижня зареєструвати у Верховній раді законопроект про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

 Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *