ОСТАННІ НОВИНИ

10 вояків Президентського полку записалися в батальйон «Донбас»

|

Десятеро військовослужбовців Президентського полку Збройних сил України записалися в добровольчий батальйон територіальної оборони Донецької області «Донбас». Про це повідомляє Радіо Свобода із посиланням на заяву командира батальйону Семен Семенченко.

За словами С. Семенченка до 16:00 год., на Майдані батальйон проводить останній призов. «Усі, хто нас не знайшов, не додзвонився, не встиг – мобілізаційний пункт на Хрещатику – мікроавтобуси навпроти готелю «Хрещатик». Або підходимо до людей у чорній формі з нашивками «Донбасу». Всі, хто на фронт не хоче, – бережіть здоров’я», – зазначив Семен Семенченко.

Раніше він написав, що база Нацгвардії у Нових Петрівцях (Київщина) більше не може вмістити всіх, хто записався до складу батальйону «Донбас».

«Сюди їхати поки що не треба. У нас вже фактично два склади – понад 800 осіб. Це вже полк якийсь… До рішення командування про формування ще одного батальйону Нацгвардії (сподіваюся воно буде) приймаю рішення про перенаправлення потоку патріотів у лави добровольчого батальйону «Донбас» (фактично це партизани) на бази в Донецькій області», – повідомив Семенченко.

Командир батальйону додав, що з вівторка, 10 червня, прийом у «Донбас» буде відновлено, але вже без статусів, держгарантій і зарплат.

За його словами, частина, сформована у Нових Петрівцях, «вирушає на фронт найпізніше 23:06».

Фото: glavnoe.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *