ОСТАННІ НОВИНИ

Автосотня збирає засоби захисту для львівських правоохоронців на сході України

|

Допомогти оборонцям української державності медикаментами та засобами індивідуального захисту закликає Автосотня. Наступного тижня активісти вирушають на схід України до львівських правоохоронців, які виконують свій службовий обов’язок у зоні АТО. Про це Львівському порталу повідомили активісти Автосотні.

За їхньою інформацією, зі сходу надходять тривожні чутки, зокрема, про недостатню захищеність наших вояків та міліціонерів. Саме тому активісти ГФ «Рабів до раю не пускають» вирішили оперативно зібрати допомогу та відвезти її у східні області.

«Ми не підтримуємо затягування з Антитерористичною операцією на сході України. Однак, вважаємо за необхідність та моральний обов’язок допомогти чесним та відповідальним правоохоронцям, які не побоялись вирушити у «гарячу точку», та ризикуючи життям, обороняти нашу державу від терористичних зазіхань. Тож просимо всіх небайдужих до долі наших оборонців приносити налокітники, бронежители, шоломи та медикаменти», – закликає львів’ян та мешканців області керівник ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.

Пункт збору розташований на вул. Коперніка, 46, 1 поверх. Група активістів вирушить на Схід у вівторок зранку. За бажання, доброчинцям буде надано звіт та подяку про передачу допомоги українським оборонцям у зоні АТО. Наразі маршрут поїздки активістів не оприлюднюється, зважаючи на можливі провокації.

Фото: Самооборони Львівщини  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *