ОСТАННІ НОВИНИ

Майдан вимагає негайного розпуску Ради і бойкоту російських товарів

|

У Києві на майдані Незалежності відбувається друге громадське віче, на якому вимагають розпуску Верховної Ради України, зниження прохідного бар’єру до неї та бойкоту російських товарів, повідомляють ЗМІ.

Учасники віча звернулись до Президента України із нагадуванням, що єдиною метою Майдану не було лише позбавлення від тиранії колишнього президента Віктора Януковича.

Люди також вимагають негайного призначення дати перевиборів парламенту. «Раду – геть», – скандують присутні. Серед вимог також – зниження прохідного бар`єру до Ради з 5% до 3%.

Сотник Майдану Олександр Ярощук звернувся із закликом бойкотувати товари російського виробництва і розслідувати діяльність підприємств РФ на території України.

«Вимагаємо від керівництва держави, прокуратури розслідувати діяльність підприємств РФ, оголосити їхнє керівництво персонами нон-грата, притягнути їх до відповідальності за фінансування терористичної діяльності, націоналізувати їхні активи», – закликав він.

На віче були запрошені представників влади, зокрема президент Петро Порошенко і мер Києва Віталій Кличка, однак поки що їх не Майдані не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *