ОСТАННІ НОВИНИ

Російські БТРи та КАМАЗи зайшли до Сніжного, бойовики готуються до облоги міста

|

 У суботу, 7 червня 2014 року, російські терористи активно зосереджують військову техніку, засоби ППО й живу силу у центрі прикордонного міста Сніжне Донецької області, повідомляє Newsru з посиланням на Портал Сніжного-і-Тореза.

“Купа бойовиків. І чечени, і російські козаки. “Оплот” та інші люди східної національності, схожі на арабів. Деякі вночі перекинуті з Донецька. Спокійно всі ходять без масок з автоматами по “Фуршету” біля “Варни” (місцевий нічний клуб – ред.) і просто так по вулиці. Мабуть, щось буде… Вранці проводили зачистку в центрі міста. Все оточували, мабуть когось шукали”, – йдеться у повідомленні.

БТР та “зенитка” прибули з Росії. У 10.22 повідомлялося про три БТРи, а в 12.32 їх було вже п`ять.

Подробиці перетину даною автоколоною державного кордону наводить на Facebook заступник командиру батальйону “Азов” Ярослав Гончар:

“Сьогодні о 4 ранку до нашого кордону підійшла колона з Таганрога у складі 10 БТР, 10 КАМАЗів, паливозаправник з гарматою на причепі. У районі села Нова надія (РФ) кордон перетнули 6 БТР, 6 КАМАЗів і паливозаправник з гарматою.

КАМАЗи поїхали у бік Тореза, БТРи стоять у Сніжному. Ймовірно сьогодні вночі буде прорив решти колони.

Схоже, що у Сніжному терористи готуються до облоги”.

Через постійні проникнення бойовиків через кордон Центральна рада сотень Майдану вимагає відставки незмінного голови Державної прикордонної служби Миколи Литвина, рідного брата екс-голови Верховної Ради України Володимира Литвина.

Литвин визнає, що прикордонники не здатні самотужки захистити кордон з агресивною Росією та просить військової допомоги Збройних Сил, на що потрібне запровадження військового стану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *