ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі львів’яни просять президента назначити нового керівника Львівщини

|

Відомі львів’яни і та керівники громадських організацій Львівщини звернулися до новообраного президента України з проханням призначити керівником Львівської області Ярослава Рущишина. Відкритий лист з такою ініціативою громадські середовища Львова і Львівської області оприлюднили сьогодні, 6 червня, передає кореспондент Львівського порталу.

«Шановний пане Президенте, вже вдруге громада Львова звертається до Вас із проханням врахувати інтереси громадян нашої області та призначити на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації Ярослава Рущишина.

Ярослав Рущишин є управлінцем нового типу, який критично потрібен нашій державі для того, щоб вимоги змін, висловлені на Майдані, були реалізовані. Ярослав Рущишин має значний досвід керівництва та багато років поспіль віддано служить місцевій громаді з власної доброї волі. Він має добру репутацію кризового менеджера і громадського діяча.

Важливо зазначити, що кандидатура Ярослава Рущишина є рівновіддаленою від усіх політичних партій. Тому таке рішення здатне розблокувати нечесний і непрофесійний «квотний» принцип призначень на важливі посади», – зазначено у зверненні.

У листі також йдеться про те, що громадськість Львова та області підтримує плани Ярослава Рущишина щодо створення експериментального району місцевого самоврядування в Україні, перехід на електронне самоврядування, максимальне впровадження на території області радикальної адміністративної реформи, скорочення чиновницького апарату.

Під відкритим листом до українського президента підписалися Євген Глібовицький,  український громадський діяч, експерт з довготермінових стратегій, Олег Засадний, директор Львівського туристичного альянсу, Олександра Коваль, український громадський діяч, президент ГО «Форум видавців», Отар Довженко, журналіст та письменник, громадський дія, Софія Опацька, декан LvBS від імені Львівської бізнес-школи УКУ, Софія Федина,  голова Світової федерації українських лемківських об`єднань , громадський діяч, Степан Веселовський, виконавчий директор Кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг, Тарас Добко, перший проректор Українського католицького університету, Ярослав Грицак, історик, професор Українського католицького університету та низка громадських організацій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *