ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським правоохоронцям, які зараз на Сході, бракує захисної амуніції – Загарія

|

Львівським правоохоронцям, яких дислоковано у Харківську область, бракує захисної амуніції. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив начальник Головного управління МВС України у Львівській області, полковник Дмитро Загарія, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Дмитра Загарії, умови перебування львівських міліціонерів не курортні, але цілком нормальні для несення служби у бойовий час. Також він повідомив, що львівські силовики працювали на блокпостах у містах Ізюм та Лозова на кордоні Харківської та Донецької областей.

«Вони виконували фільтраційно-міграційну роботу з виявлення терористів. Безпосередньо у боях наші міліціонери участі не брали, однак прикривали працівників спецназу, які проводили АТО… Із місцевим населенням у них склались добрі відносини. Їхню роботу вони оцінюють позитивно… Для наших працівників організовано триразове харчування, сплять вони на матрацах у спальних мішках, озброєнням забезпечені, однак бракує захисного обмундирування. Зокрема, якісних бронежилетів 5-го – 6-го класу, шоломів, наколінників», –зауважив Д. Загарія.

Водночас, за словами полковника, цю проблему їм вдалось вирішити за рахунок позмінного користування захисним спорядженням. Тобто ті, хто виходять на блокпости, засоби захисту вдягають.

Окрім того, під час прес-конференції нагадали, що 63 львівські правоохоронці нещодавно повернулися із Харківської області, де провели ротацію складу, який перебував у відрядженні 40 днів.

«Наші правоохоронці несли службу достойно. Зауважень до них немає», – наголосив. Д. Загарія.

Фото: ЛЬвівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *