ОСТАННІ НОВИНИ

На закиди в запроданстві, Ані Лорак порівняла себе з Матір’ю Терезою

|

Українська співачка Ані Лорак своєрідним чином відповіла на критику українців на свою адресу, пише Uainfo

Відома артистка, яка зіткнулася з новою хвилею критики після появи на церемонії російського телеканалу RU TV, опублікувала на своїй сторінці в Instagram фразу Матері Терези, яку шанувальники співачки витлумачили, як звернення до українців.

Нагадаємо, що 31 травня в Москві відбулася IV Російська Музична Премія телеканалу RU TV, тріумфатором якої стала українська співачка Ані Лорак.

 

Після отримання премій у Москві, на адресу співачки посипалось чимало закидів у запроданстві.

«Якщо ти добрий люди будуть звинувачувати тебе в тому, що під маскою доброти ти ховаєш користь. Все одно залишайся добрим… Тебе будуть ненавидіти, а ти все одно люби! Адже це тільки ТВОЇ відносини з Богом! (Мати Тереза)», – пише Ані Лорак у своєму фотоблогу.

Нагадаємо, 2 червня у Львові мав відбутися сольний концерт Ані Лорак. Львівські активісти хотіли влаштувати співачці «теплу зустріч». Нещодавно команда співачки заявила, що скасовує турне Західною Україною через нестабільну ситуацію в країні. 

Під час Революції гідності Ані Лорак, яка так і не вийшла свого часу на Євромайдан, заявила, що українці мітингують через брак любові. Натомість закликала вирішувати усі конфлікти в країні любов’ю та злагодою.

Фото: Uainforadio24.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *