ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї неділі люструватимуть майбутнього головного даівця Львівщини

|

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія готовий представляти Степана Харабару, як керівника обласного управління ДАІ. Головний міліціонер області готовий це зробити одразу ж після того, як кандидат на пост головного даівця Львівщини пройде люстрацію. Про це Дмитро Загарія заявив сьогодні, 6 червня, на прес-конференції, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Начальником ДАІ Львівщини, ще до мого призначення, було призначено Степана Харабару. Він є призначений, але наразі не представлений колективу, бо не пройшов основної вимоги майдану – люстрації. Я змушений працювати в правовому полі. Тож перешкоджати призначенню Харабари – подобається він чи ні – я не буду», – сказав Д.Загарія.

За словами Дмитра Загарії люстрація відбудеться цієї неділі о 21 годині. Лише після цього він зможе представити Степана Харабару особовому складу.

Як повідомляв Львівський портал раніше, Степан Харабара спершу категорично відмовлявся проходити люстрацію, однак з часом змінив свою думку. 

Фото: ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *