ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція затримала підозрюваного у вбивстві десятикласниці

|

Правоохоронці затримали головного підозрюваного у вбивстві 16-річної дівчини, учениці 10-го класу села Чайковичі Самбірського району. Тіло школярки з ознаками насильницької смерті знайшли сьогодні вночі – повідомив на прес-конференції начальник Головного управління МВС України у Львівській області, полковник Дмитро Загарія.

У коментарі Львівському порталу, Дмитро Загарія розповів, що головним підозрюваним у скоєнні вбивства десятикласниці є її односельчанин. Йому 38 років, він ніде не працює і раніше притягувався до відповідальності.

Правоохоронці встановили, що дівчину задушили. Також є підозра, що вона була зґвалтована. Утім остаточний висновок має дати експертиза.

Відомо, що дівчина учора в обід вийшла на город перекидати сіно, але додому так і не повернулася. Її тіло виявили сьогодні о четвертій годині ранку.

«Односельчани про загиблу відгукуються позитивно. Розслідуванням справи займається достатня кількість правоохоронців. І я обіцяю, що цей злочин ми розкриємо невдовзі. Про результати розслідування повідомимо найближчим часом», – зазначив Д.Загарія.

 

Фото: shutterstock.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *