ОСТАННІ НОВИНИ

Ляшко вимагає забрати зброю в міліціонерів на Донбасі

|

Сьогодні вночі на співробітників Державної служби охорони у Маріуполі напала група терористів і заволоділа їхньою зброєю.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат Олег Ляшко, передає кореспондент Львівського порталу.
«Сьогодні близько 4 ранку в Маріуполі терористи здійснили напад на міліціонерів Державної служби охорони і забрали в них 5 автоматів і пістолет. 
Я давно вимагаю забрати зброю в міліціонерів на Донбасі. Бо вони її здають, а потім з неї вбивають українських громадян. Не один раз пропонував також Авакову звільнити начальника Донецької обласної міліції Пожидаєва і маріупольської – Моргуна. Вони здали терористам все, що могли. 
А сам Маріуполь можна було б давно звільнити від терористів, запевняю – у нас для цього є всі сили і можливості. Чому цього досі не зроблено – у мене логічних пояснень немає. Так само я пропонував без жалю ліквідувати терористів у Луганську, як тільки вони захопили приміщення управління СБУ з тисячою одиниць зброї. Але влада вирішила вести з ними переговори. Результат цих “переговорів” – майже втрачена Луганщина. Щоб так не було і з Маріуполем», – написав О.Ляшко
У прес-службі Маріупольського міськуправління міліції зазначили, що за фактом нападу відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство з застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета для нанесення тілесних ушкоджень), що передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *