ОСТАННІ НОВИНИ

Маленьких талантів запрошують на творчий конкурс «Міні-міс «Південного»

|

Торговий комплекс «Південний» оголошує кастинг маленьких учасниць щорічного творчого конкурсу «Міні-міс «Південного». До участі запрошуються дівчатка, віком від 6 до 12 років, які зможуть проявити на сцені свої творчі здібності та таланти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ТК «Південний».

Попередній кастинг учасниць відбудеться у вівторок, 10 червня. Він проходитиме з 16 до 20 години у спортивному комплексі «Грація».

Жодних організаційних чи інших внесків конкурс «Міні-міс «Південного» не передбачає, відтак участь у ньому можуть прийняти усі дівчатка, незалежно від матеріального чи соціального стану батьків. Головна умова участі у конкурсі – вміння проявити свій талант перед глядачами та суддями.

За словами організатора та головної судді конкурсу Ганни Лащук, мета конкурсу – розвивати таланти обдарованих дітей та популяризувати позашкільний творчий розвиток молоді. «Кожна дитина є унікальною, гарною і неповторною. Ми не ставимо собі за мету виокремлювати ту чи іншу дівчинку, суб’єктивно оцінюючи її зовнішність, як це відбувається на дорослих конкурсах краси. Ми хочемо, щоб наші учасниці проявляли свої вміння чи то танцювати, чи співати, чи грати на музичних інструментах, чи показувати спортивний чи творчий майстер-клас. На конкурс ми відбиратимемо тих учасниць, які працюють над собою і розвивають свої таланти. Але зважатимемо також наскільки професійно тою чи іншою діяльністю займається дівчинка. Бо якщо вона аматор, але вже має потужні творчі задатки – звичайно ж, що ми будемо зацікавлені з допомогою нашого конкурсу стимулювати її до подальшої роботи над собою», – розповідає Ганна Лащук.

Фінал конкурсу «Міні-міс» відбудеться 28 червня 2014 року о 13 годині на центральній площі «Південного».

Детальну інформацію по конкурс та участь у ньому можна дізнатися за телефоном – (032) 295-52-06 або (067) 900-59-70.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *