ОСТАННІ НОВИНИ

Парасюк готує шини для Загарії, якщо призначать Мицака чи Харабару головним ДАІшником

|

Якщо головний міліціонер Львівщини полковник Дмитро Загарія призначить Богдана Мицака чи Степана Харабару головним ДАІшником Львова то сотник Майдану Володимир Парасюк першим понесе шини до управління міліції. Водночас сотник пропонує головним претендентам на пост головного дрівця не на словах, а на ділі послужити народу України на сході. Про це В. Парасюк написав у своєму Фейсбук, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Складні баталії ведуться навколо призначення очільника обласного ДАІ. Обійняти цю посаду рвуться дві добре відомих на Львівщині особи – Богдан ‎Мицак і Степан Харабара. Ці два «суперчесних» міліціонери вже почали обіцяти громадськості «золоті гори» і розказувати як все зміниться в кращий бік, якщо когось із них призначать на посаду. Чомусь я переконаний, що зміняться хіба лиш корупційні схеми. Знову простий рядовий даівець буде ламати голову як нахабарити так, щоб і форму купити, і патрульний автомобіль заправити, а найголовніше – данину вищому керівництву сплатити. Не вірю, що чиновник, який звик красти, може чудесним способом змінитись і почати жити на одну зарплату. Цікаво, на яку підтримку розраховують ці заробітчани в погонах, якщо кожен житель Львівщини знає про їх махінації.

Чому знову старі корупціонери хочуть дорватись до корита? Може вже досить копирсатись в болоті, а натомість почати думати і призначати на такі посади гідних людей? В нас що, крім цих двох нема кого обрати?

Звертаюсь до керівника УМВС Львівської області Дмитра ‎Загарії. Пане Дмитре, знаю Вас як порядного та чесного міліціонера, але, якщо Ви призначите когось із цих двох хабарників на посаду, я буду перший, хто в знак протесту принесе шини до Вашого управління.

Прошу також Єгора Соболєва та Арсена Авакова взяти під контроль призначення керівника обласного ДАІ Львівщини.

P.S. Якщо Харабара та Мицак так палко хочуть прислужитись Україні, ласкаво просимо рядовими до котрогось із батальйонів. Тут на Сході ви матимете чудову нагоду не словом, а ділом показати як служите народу України.

Люди добрі, систему ламати важко, але крок за кроком усі разом ми обов’язково наведемо лад в нашій державі!», – написав сотник.

 Фото зі сторінки сотника у ФБ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *