ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прийматиме ігри кваліфікаційного турніру Жіночого Кубку Світу ФІФА

|

Продовжуючи кваліфікаційний турнір Жіночого Кубку Світу ФІФА 2015, національна жіноча збірна України зіграє два домашні матчі на стадіоні «Арена Львів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

14 червня 2014 року українські дівчата зіграють зі збірною Чорногорії, а 19 червня – зі збірною Англії. Обидва матчі відбудуться о 18:00 год.

Українська збірна вже зустрічалася на виїзді з обома суперниками, і матч з Чорногорією завершився переможним для українок рахунком 4:1, а збірній Англії українські дівчата поступилися з рахунком 4:0.

«Наразі наша збірна буде змагатися за перемогу на домашній арені. І, сподіваємося, гостинний прийом львівських вболівальників сприятиме цьому результату», – зазначають організатори.

Продаж квитків на львівські матчі національної жіночої збірної розпочався 30 травня на сайті www.ufi.com.ua, а з 3 червня відкрито продаж в офісі  Федерації футболу Львівської області за адресою: місто Львів, площа Стефана Яворського, 1, тел.. (032) 235-79-09; Вартість квитків: 10, 20, 30 грн.

Фото: pda.myvin.com.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *