ОСТАННІ НОВИНИ

6,5 млрд грн податків та платежів надійшло до бюджетів Львівщини

|

Протягом січня-травня 2014 року загалом по Львівській області до бюджетів усіх рівнів надійшло 6,5 млрд. грн. податків та неподаткових платежів. Це на 402 млн. грн. або 6,6 % більше порівняно з відповідним періодом минулого року. Про це Львівський портал поінформували у департаменті фінансів Львівської ОДА.

Так, до державного бюджету за звітний період мобілізовано 4,1 млрд. грн. доходів, за рахунок яких відраховується дотація місцевим бюджетам області. Це становить 101,6% до надходжень за відповідний період 2013 року, в тому числі:

– податковими органами забезпечено надходження 2,3 млрд. грн. або 110,8% до надходжень за січень-травень 2013 року;
– митними органами мобілізовано 1,7 млрд. грн., що становить 92,8 % до надходжень за відповідний період торік;
– платежів, мобілізованих іншими міністерствами і відомствами, надійшло 30,4 млн. гривень.

До загального фонду місцевих бюджетів за п’ять місяці 2014 року надійшло 1,5 млрд. грн., що становить 100,9 % до надходжень за відповідний період минулого року та 92,0 % до плану на 5 місяці цього року. 

Відставання має місце в містах Дрогобичі, Самборі, Бориславі, Трускавці, Стрию, Червонограді, Новому Роздолі, а також Городоцькому, Пустомитівському, Жидачівському, Сокальському,Самбірському, Радехівському, Жовківському, Сколівському, Бродівському, Старосамбірському, Золочівському, Мостиському, Турківському, Перемишлянському районах.

Місцеві бюджети області протягом січня-травня цього року отримали 1,8 млрд. грн. дотації вирівнювання з державного бюджету, що становить 99,8% до плану.

У цьому році забезпечується виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ. Станом на 01.06.2014 року протермінована заборгованість з оплати праці в місцевих бюджетах відсутня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *