ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисника засудили до семи років позбавлення волі за розбійний напад

|

За рішенням Стрийського міськрайонного суду 29-річний мешканець Жидачівського району проведе за ґратами 7 років. Таку міру покарання обрано чоловікові за вчинення розбійного нападу на 63-річну жительку міста Стрия. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Грабіжник напав на жінку 4 грудня. Як розповіла потерпіла, вона поверталася додому з місцевого кладовища, де похований її чоловік. У цей час на вулиці перехожих не було,  повз неї на велосипеді проїхав молодий чоловік. Він зупинився, підійшов ближче та наказав віддати сумку. Жінка, сподіваючись на появу бодай когось на вулиці, спочатку відповіла, що сумку не віддасть, та відштовхнула молодика. Однак, коли зловмисник приставив ножа до її тіла та став погрожувати фізичною розправою, вона віддала гаманця.

Трошки оговтавшись, потерпіла вирушила до міськвідділу міліції та розповіла все правоохоронцям. На пошуки зловмисника виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції та співробітники карного розшуку. Правоохоронці за «гарячими» слідами  затримали зловмисника. Ним виявився 29-річний мешканець Жидачівського району.

Рішенням суду до нападника застосовано запобіжний захід – тримання під вартою. Це вже третя судимість чоловіка. Цього разу за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) КК України, Стрийським міськрайонним судом 29-річного чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього його особистого майна. Строк відбування покарання розпочався з 4 грудня 2013 року.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *