ОСТАННІ НОВИНИ

Ляшко запевняє, що терорист Бєс хоче звільнення агентки ФСБ

|

Народний депутат Олег Ляшко закликає українську владу не йти на жодні поступки терористів. Про це він написав на своїй сторінці у facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Російський диверсант і терорист Бєс хоче звільнення агентки ФСБ, яку наші спецслужби затримали напередодні. Він заявляє, що в заручниках у нього у Горловці 6 українських військовослужбовців, двох із них Бєс стверджує, що розстріляв, відео цього варварського злочину обіцяє викласти в ютуб. Російський терорист погрожує щогодини розстрілювати по одному заручнику, якщо його вимога не буде виконана.
Моя позиція: на жодні поступки терористам, як це не важко, йти не можна у жодному випадку. Наші спецслужби мають зробити все, щоб таких Бєсів не було на нашій землі. До слова: саме цих бісів захищають комуністи і регіонали. У Раді, вимагаючи припинити АТО на Донбасі», – пише О.Ляшко.

 Як писав Львівський портал, один з лідерів екстремістів, громадянин РФ Ігор Безлер (Біс) погрожує розстріляти всіх офіцерів, які перебувають у полоні в Горлівці. Про це свідчить його відеозвернення, що з`явилося в Інтернеті.

Наразі невідомо, чи є це відео постановочним.

Фото:Олег Ляшко#Facebook 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *