ОСТАННІ НОВИНИ

Хом’як просить Сех про звільнення

|

Директор департаменту екології та природних Львівської ОДА Мирослав Хом’як сьогодні, 5 червня, написав заяву на звільнення. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА.

«Сьогодні, 5 червня, я подав голові Львівської ОДА Ірині Сех свою заяву на звільнення з посади керівника департаменту екології та природних ресурсів.

Повідомляю про це публічно, оскільки я вже звертався із такою заявою до Ірини Сех у перший день її призначення головою Львівської ОДА. Однак, у  березні  мою заяву не  було прийнято. 

З першого дня Революціі Гідності я і моя сім’я повністю розділяли і всіляко підтримували вимоги Майдану.        

Заяву  на звільнення подаю з тих причин, щоб не дати можливість окремим ділкам, які у такий відповідальний для України політичний час, намагаються використати період оновлення владних гілок у своїх приватних інтересах. Усі їх закиди на мою адресу є неаргументовані й свідчать про те, що свою роботу на збереження навколишнього природного середовища я виконував відповідно до всіх норм законодавства. Переконаний, що жити варто, пристосовуючись до Природи, а не до людської думки», – написав у публічному зверненні Мирослав Хом’як.

Фото: прес-служба ЛОДА 

 

                            

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *