ОСТАННІ НОВИНИ

Українських офіцерів-заручників погрожують розстрілювати кожні дві години (відео)

|

Один з лідерів екстремістів, громадянин РФ Ігор Безлер (Біс) погрожує розстріляти всіх офіцерів, які перебувають у полоні в Горлівці. Про це свідчить його відеозвернення, що з`явилося в Інтернеті, – повідомляє Остров.

Безлер заявляє, що українська влада затримала його людей, яких він міг обміняти на офіцерів української армії, СБУ та міліції.
“Три дні “українська хунта” відмовляється міняти офіцерів на людей, яких вони захопили. У мене в полоні перебувають три полковники СБУ, три підполковника. На даний момент всі домовленості з українською стороною порушені. Я чекав три доби, але тепер у мене немає часу більше чекати. Зараз будуть розстріляні пан Будик і пан Васющенко. Для пана Турчинова, Парубія та іже з ними: якщо через годину моя людина не буде звільненена, буде розстріляна друга двійка. Ще через 1,5 години третя двійка. І так, поки не будуть розстріляні вісім офіцерів. Якщо українській армії і державі ці офіцери не потрібні, то мені вони не потрібні і поготів”, – сказано у зверненні.

Наприкінці відео за його наказом людина в масці здійснює постріли по двох людях, що стояли біля стіни.
Раніше в Горлівці людьми Безлера була інсценована “публічна страта” начальника кримінальної міліції Калінінського району міста Романа Бабюка і начальника карного розшуку цього ж району Дмитра Крикунова. Пізніше з`ясувалося, що «розстріл» вівся холостими патронами, а міліціонери живі. 

Фото: скрін з відео 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *