ОСТАННІ НОВИНИ

Вже завтра розпочинається футбольний фан-фестиваль «Єврофан»

|

 З 5 до 8 червня громадською організацією «Карпати» (Львів), за підтримки управління молоді, сім`ї та спорту ЛМР, буде проведено вже восьмий за рахунком традиційний міжнародний фан-фестиваль для футбольних вболівальників різних країн. У футбольному турнірі «Єврофан-2014» братимуть участь 22 фан-команди з 17 країн Європи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Участь у фестивалі візьмуть такі аматорські фан-команди: «Копенгаген» (Данія), «Норрчепінг» (Швеція), «Херенвен» (Голландія), «Словацко» (Чехія), «Динамо Бухарест» (Румунія), «Динамо Мінськ» (Білорусь), «Динамо Тбілісі» (Грузія), «Спартак Міява» (Словаччина), «Карпати» (Україна), а також фан-збірні з Болгарії, Хорватії, Ірландії, Швеції, Словенії, Фінляндії, Північної Ірландії, Словаччини, Білорусі, Грузії, Молдові, Польщі та з  України.

Під час фан-фестивалю відбудеться благодійна акція «Фанати Європи – львівським дітям», під час якої делегації вболівальників привезуть до Львова гуманітарну допомогу у дитячі лікарні та інтернати.

Матчі футбольного турніру проходитимуть під синхронні коментарі і музичний супровід на стадіонах Львова та Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *