ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зупинили авто і сурогатом на 43 тисячі гривень

|

На Львівщині в салоні автомобіля виявлено близько 1000 літрів підробленого алкоголю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі головного управління Міндоходів Львівщини.

На Стрийщині працівники слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Львівській області затримали 33-річного чоловіка, який у власному автомобілі приховав близько 1000 літрів неякісного спирту.

Організувавши незаконну схему реалізації підакцизних товарів, цей громадянин злочинним шляхом отримував кошти, які в обхід держбюджету потрапляли до нього у кишеню.

З’ясувалось, що неякісне спиртне виготовлялося на Сумщині і за допомогою відомого поштового перевізника потрапляло на терени Львівської області, а вже потім транспортувалось «підприємцем» до торгових точок, де і реалізовувалось.

Під час огляду автомобіля виявлено та вилучено пластикові каністри, заповнені прозорою рідиною із характерним запахом спирту, орієнтовною вартістю понад 43 тис. гривень. Експерти, які здійснювали аналіз зразка вказаної сполуки, запевняють, що досліджуване – підроблене спиртне – небезпечне для життя і здоров’я тих, хто міг його вживати.

За цим фактом слідчими підрозділу фінансових розслідувань відкрито кримінальне провадження та здійснюється досудове розслідування. 

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *