ОСТАННІ НОВИНИ

Біженці обживаються у розкішному маєтку Царьова

|

До маєтку екс-регіонала Олега Царьова в селі Старі Кодаки на Дніпропетровщині заїжджають родини біженців з Донеччини. У будинку з’явились перші поселенці, повідомляє ТСН.

Учора громадські активісти завітали туди і попередили представників позбавленого недоторканності депутата: будинок тимчасово віддадуть переселенцям. Усі особисті речі родини Царьова його помічники вивезли. Три сім`ї біженців уже заїхали в садибу, що має гостьовий будинок, басейн, набережну та паркову зону на8 гектарів. Наразі там проводять ремонтні роботи. Адже в травні в маєтку горів гараж, і вогонь пошкодив електродроти і газопостачання.

Поселенці зізнаються, досі не можуть повірити, що житимуть у таких розкошах. Але надовго залишатись у володіннях екс-депутата, який утік до Росії, не хочуть. Сподіваються, що найближчим часом зможуть повернутись у свої оселі. Нагадаємо, 3 червня, під час засідання Верховної Ради України депутати ухвалили рішення щодо надання згоди на притягнення до відповідальності сепаратиста та екс-регіонала Олега Царьова.

 

На фото скріншот з відео

 


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *