ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівському полігоні вчаться стріляти юні курсанти та сорокарічні добровольці

|

На сьогодні на Яворівському полігоні військові навчання проходять близько трьох тисяч військовослужбовців. Про це у коментарі Львівському порталу розповів начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук.

За його словами, найближчим часом чисельність військових, які проходитимуть навчання на полігоні, суттєво зросте у зв’язку з ситуацією на сході України. Щоправда він не уточнив, про яку саме кількість військових йдеться.
Як зазначив П. Ткачук, на полігоні навчання проходить 80 аеромобільна бригада, 24 механізована бригада та 3-й батальйон територіальної оборони.

Також свої навчання тут проходять курсанти Академії Сухопутних військ ім. П.Сагайдачного та ліцеїсти Львівського державного ліцею імені Героїв Крут.

Військові 3-го батальйону територіальної оборони, зокрема, навчаються уже третій день. Їхні навчання триватимуть до кінця червня. До складу батальйону, за словами Ткачука, входить 425 мобілізованих чоловіків, з яких 15 присягу прийняли вперше. Середній вік чоловіків 28-30  років, але є й старші – до 45 років. Після завершення навчань 3-й батальйон буде скерований у місця військових дій.

 

 Фото: ЛьвівДУВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *