ОСТАННІ НОВИНИ

Підсумки АТО за добу: вбито 300 терористів, 500 поранено

|

Штаб АТО підбив проміжкові підсумки вчорашнього дня провдення активної фази операції щодо знищення терористів біля Слов`янська та Красного Лиману на Донеччині. Про це  повідомив речник АТО Владислав Селезньов, передає УНН.

“Наразі активна фаза АТО продовжується біля Слов`янська, с. Семенівка та Красного лиману. Тривають бої. Блокпости терористів знищено, встановлено блокпости сил АТО.

Згідно попередніх підсумків, в трати збоку терористів складають понад 300 осіб загиблими та близько 500 поранені. Щодо українських силовиків, то загинуло 2 бійця, поранення отримали 45 вояків.

Варто зазначити, що терористи намагаються вийти із тісного оточення в районі Слов`янська. Проте цього разу вони намагаються вийти разом із мирними мешканцями, котрі покидають зону АТО.Тобто терористи складають зброю, перевдягаються та намагаються разом із мешканцями покинути зону АТО під виглядом простих громадян”, – сказав В.Селезньов.

Він також додав, що наразі в цьому напрямку українські силовики проводять “сепараторну” роботу. Тобто терористів намагаються ідентифікувати, аби відокремити від мирних мешканців та не дати вийти з оточення.

Нагадаємо, вчора сили АТО відновили активну фазу операції, включаючи дії авіації та артилерії.

Фото: Марія Турченкова

 

 


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *