ОСТАННІ НОВИНИ

Залізниця облаштовує кімнати відпочинку для біженців зі сходу України

|

Львівська залізниця облаштувала на вокзалах та станціях кімнати відпочинку для жителів Донецької та Луганської. Як повідомили Львівському порталу у прес-центрі «Львівської залізниці», тут можна знайти все необхідне, щоб переодягнути, вмити  та погодувати дитину, а також просто відпочити.  

До послуг матерів з дітьми, які прибули зі східного регіону, на вокзалах станцій Львів, Тернопіль, Чоп, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Ужгород, Ковель, Здолбунів, Стрий, Коломия, Луцьк, Трускавець, Сокаль, Моршин, Мостиська-2, Сколе, Вадул-Сирет, Яремче та Ворохта організована можливість безкоштовного розміщення у кімнатах відпочинку.

Усю інформацію щодо функціонування кімнат надають безпосередньо на вокзалах.

Довідково. Кімнати для відпочинку батьків з дітьми, які прибули зі східного регіону (з підтвердженням реєстрації Донецької та Луганської областей), облаштовано також на вокзалах залізниць України:

Одеська залізниця: Одеса-Головна, Херсон, ім.Т.Шевченка, Черкаси, Христинівка, Помічна, Котовськ, Вапнярка.

Південна залізниця: Харків-Пасажирський, Суми, Полтава-Південна, Лозова, Кременчук, Куп’янськ-Вузловий, Смородине, Полтава-Київська, Миргород, Ромодан, Прилуки, Гребінка, Лубни, Красноград.

Південно-Західна залізниця: Київ-Пасажирський, Вінниця, Хмельницький, Чернігів, Ніжин, Шепетівка, Біла Церква, Миронівка, Кам’янець Подільський, Житомир, Коростень, Конотоп, Бахмач.

Придніпровська залізниця: Дніпропетровськ, Запоріжжя-1, Сімферополь, Севастополь, Джанкой, Євпаторія, Феодосія, Бердянськ, Пологи.  

Фото: www.volynnews.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *