Депутати просять ректора Франкового університету допомогти з навчанням доньці постраждалого активіста

|

Депутати Львівської обласної ради сьогодні під час сесії звернулися до ректора Львівського національного університету імені Івана Франка з проханням знайти можливість переведення з платної на державну форму навчання та призначення іменної стипендії студентці цього вишу Наталії Тітик. Студентка є дочкою активіста Майдану, який досі перебуває на лікуванні у Республіці Польща. Про це передає кореспондент Львівського порталу.   

У зверненні йдеться про те, що на першому курсі факультету іноземних мов (відділення англійської філології) Львівського національного університету імені Івана Франка на платній формі навчається студентка Наталія Тітик, жителька міста Ходорова Жидачівського району Львівської області. Дівчина є донькою Романа Тітика, який був активним учасником подій на Майдані в Києві, а 20 лютого на вулиці Інститутській зазнав важкого поранення.

«Станом на сьогодні Р. Тітик перебуває на лікуванні в Республіці Польща, де проходитиме ще довготривалу реабілітацію. На жаль, у медиків є сумніви щодо швидкого одужання пацієнта і повернення його до повноцінної фізичної праці як фахового спеціаліста будівельної галузі», – зазначено у зверненні.  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *