ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські вихователі вчаться залагоджувати конфлікти

|

У Львові для завідувачів і вихователів дитячих садочків проведуть спеціальні навчання щодо уникнення та вирішення конфліктних ситуацій – повідомили Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради.

Від сьогодні, 3 червня, протягом майже чотирьох тижнів для львівських вихователів проводитимуть цикл семінарів на тему «Методичні рекомендації щодо уникнення та розв’язку конфліктних ситуацій у дошкільних навчальних закладах».

Вчитися будуть не лише вихователі-методист, а й завідувачів дитячих установ. Навчання для педагогів проводяться з метою недопущення та уникнення конфліктних ситуацій у дошкільних навчальних закладах міста.

«Завідувачі та вихователі дошкільних навчальних закладів виконують важливу роль у формуванні дитини. Тому надзвичайно важливим є високий рівень професіоналізму, педагогічних навиків працівників дошкільних навчальних закладів. Саме тому ми дуже часто проводимо різні навчальні тренінги, семінари. Зараз розпочинається великий курс семінарів про уникнення та вирішення конфліктних ситуацій. До цього семінару ми запрошуємо усіх вихователів та завідувачів дошкільних навчальних закладів міста Львова», – розповіла Оксана Росипська, заступник начальника управління освіти Львівської міської ради.

Відтак, перша сесія відбудеться сьогодні у конференц-залі Українського католицького університету (вул. Свєнціцького, 17, 4-ий поверх).

Участь у навчанні візьмуть завідувачі та вихователі-методисти усіх ДНЗ. Друга сесія триватиме з 5 до 12 червня у конференц-залі навчально-методичного центру освіти м. Львова (пл. Данила Галицького, 4, 4-ий поверх). Третій семінар триватиме з 23 до 27 червня у конференц-залі навчально-методичного центру освіти м. Львова (пл. Данила Галицького, 4, 4-ий поверх).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *