ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові на ремонт закриють ще одну вулицю

|

Від  завтра, 4 червня, розпочинається капітальний ремонт вулиці Куліша на ділянці від вул.Зернової до вул.Шпитальної. Відтак, з 8:00 години ранку вулицю закриють для проїзду транспорту. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів, про це Львівському порталу повідомила прес-служба ЛМР.

«На цій вулиці прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані. Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити. Відтак під час капремонту вулиці ми прокладемо новий водогін вздовж Куліша від Шпитальної до Зернової, замінимо усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудуємо близько 30 колодязів. Роботи будуть проводитися на глибині 6 метрів», – зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

В управлінні інженерного господарства ЛМР, планують, що роботи з заміни каналізіційно-водопровідних мереж триватимуть 2 тижні, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари.

На час ремонтних робіт транспорт курсуватиме по пр.Чорновола, також закриту ділянку вул.Куліша можна оминати по вул. Джерельній – Балабана.

Нагадаємо, що вчора на ремонт закрили частину вулиці Сахарова, цю вулицю лагодитимуть до 17 червня. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *