ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представники громадськості вимагають відставки головного лісника області

|

Представники громадських організацій, зокрема, Народної Самооборони Львівщини сьогодні, 3 червня, відвідали начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Тирчика на його робочому місці та вимагали від нього написання заяви на звільнення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОО партії «УДАР Віталія Кличка».

Зокрема, близько сотні громадських активістів зібрались сьогодні біля управління лісового та мисливського господарства з вимогами звільнити А. Тирчика, як чиновника, який під час Революції Гідності відповідав за організацію виїздів підлеглих на Антимайдан.
За словами представника Народної Самооборони Львівщини Андрія Березюка, навіть підлеглі цього чиновника вимагають його відставки.
«Коли ми зайшли в приміщення, ми поспілкувались з підлеглими Андрія Тирчика, працівниками управління, лісниками. Вони також вимагають звільнення свого керівника, і вже не вперше вони звертались і до керівництва області, і до депутатів, і до центральних органів влади з відповідними вимогами. Однак, як ми бачимо, їхні звернення, так само як і наші неоднарозові вимоги щодо звільнення цього чиновника, який дискредитував себе підтримкою злочинного режиму Януковича, були проігноровані. Народна Самооборона, поряд з іншими організаціями, наполягатиме на звільненні цього чиновника та притягненні його до відповідальності. Про особистість цього чоловіка яскраво свідчить такий факт, що коли ми зайшли до нього у кабінет, перше, що побачили в нього на робочому столі – це газету «Рідне Село» з великим портретом Януковича та статтями про нього. Ми телефоном зв’язались з безпосереднім керівником пана Тирчика. Він телефоном двічі пропонував написати підлеглому заяву про відставку. Однак наразі заяви немає» , – розповів Андрій Березюк.
За словами активіста, зараз до будівлі управління приїхала машина швидкої допомоги, оскільки начальнику обласного управління лісового та мисливського господарства стало погано. Лікарі надали необхідну допомогу чиновнику. Водночас, в приміщенні продовжують перебувати представники громадських організацій та лісники, які вимагають відставки А. Тирчика.
Окрім цього, сьогодні представники Народної Самооборони Львівщини взяли участь в зустрічі з керівництвом Головного управління Міндоходів у Львівській області. Зустріч була ініційована минулого тижня громадськими організаціями, обуреними трагічним випадком, коли з вікна адмінбудинку Головного управління Міндоходів у Львівській області випала жінка. Від травм вона загинула.
Як повідомив заступник керівника Народної Самооборони Львівщини Юрій Мартинюк,  громадські активісти домовились з керівництвом Головного управління Міндоходів про спільний контроль над ходом розслідування цієї справи. Також, було домовлено про розширення складу Громадської ради при ГУ Міндоходів у Львівській області.
«Громадські організації Львівщини, такі як Народна Самооборона, Варта 700, Дорожній Контроль, ГО «Рабів до раю не пускають» та інші контролюватимуть перебіг подій навколо цього трагічного випадку. Ми хочемо з’ясувати, внаслідок чого трапилась ця подія. Відтак, зробимо усе щоб робота правоохоронців по розслідуванню цієї трагедії була максимально прозорою. Окрім цього, ми й надалі будемо проводити моніторинг роботи і Міндоходів і  інших держструктур з метою дотримання ними Законодавства України та не порушення прав та свобод громадян нашої держави», – відзначив Юрій Мартинюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *