ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «накрили» підпільний покерний клуб

|

Підпільний покерний клуб функціонував у центрі Львова. Правоохоронці вилучили з приміщення одинадцять покерних столів, більше тисячі гральних фішок різною номінальною вартістю, комп’ютерну техніку, а також бухгалтерську документацію щодо діяльності закладу. Про це Львівському порталу повідомив ВГЗ ГУ МВС у Львівській області.

Діяльність підпільного покерного клубу викрили пПрацівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області. У приміщенні одного з розважальних комплексів Львова в ігрових залах всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги азартного характеру. У закладі проводилися ігри у покер на готівку з виплатою грошових коштів.

«Під час проведення санкціонованого обшуку у приміщенні було вилучено одинадцять покерних столів, більше тисячі гральних фішок різною номінальною вартістю, комп’ютерну техніку, а також бухгалтерську документацію щодо діяльності закладу», – повідомив заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Варто зазначити, що діяльність закладу прикривалась легальними документами для організації ігор зі спортивного покеру. Окрім того, заклад надавав повний спектр послуг для клієнтів, відвідувачів частували напоями та цигарками.

Слідче управління області розпочало досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Фото: ВГЗ ГУ МВС у Львівській області 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *