ОСТАННІ НОВИНИ

Армія хворіє фантастичними хворобами, які ви вигадали за 30 срібняків – Парасюк

|

Сотник Майдану обурений вчинками чоловіків-резервістів, які «косять» від армії та продажними лікарями, які за гроші вигадують суперфантастичні хвороби, аби комісувати їх. Про це Володимир Парасюк написав у своєму Фейсбук.

За словами В. Парасюка, його знайомий без проблем відкупився від армії, яка зараз покликана захищати цілісність України.

«Замість того, щоб зголоситись у військкомат, він дав хабара лікарю і наша медицина вигадала йому якусь суперфантастичну хворобу, через яку його до війська не взяли. Я хотів би подивитись в очі тому лікареві і запитати, чи дуже його врятують гроші, якщо путінські найманці постукають до нього в двері, будуть ґвалтувати його жінку чи вбивати дітей? Думаю, цей лікар перший буде кричати, чому армія його не захищає. А армії нема. Вона хворіє фантастичними хворобами, які ви вигадали за 30 срібняків», – написав він.

Сотник обурений тими хто відкупляється від армії, адже на їхнє місце у війська забирають батьків у яких маленькі діти, єдиних синів у старих батьків чи молодих хлопців, які ще життя не бачили.

Детальніше читайте тут: Володимир Парасюк про тих хто косить від армії

Фото: Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *